Un tânăr de 25 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident rutier produs în judeţul Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 22:08, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN2, la km 22+800, în apropierea  localităţii Şindriliţa, s-a produs un accident rutier, între un autotren şi un autoturism”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că poliţiştii rutieri din Voluntari s-au deplasat la faţa locului.

”Din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, în vârstă de 25 de ani, şi rănirea gravă a pasagerului din acelaşi autoturism, acesta fiind transportat la spital, de către echipajul medical, sosit la faţa locului”, a mai transmis sursa citată.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, care fac cercetări pentru stabilirea tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.