Un tânăr de 25 de ani, băut şi drogat, a fost oprit de poliţişti pe DN 1, la Săftica, în judeţul Ilfov. Maşina circula cu 110 kilometri la oră, pe un tronson de drum cu limita de 70 de kilometri la oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au oprit în trafic, pe DN1-Saftica, un conducător auto, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum, unde limita maximă de viteză este de 70 km/h”, a transmis, duminică seară, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că şoferul, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă, la consumul de amfetamină.

”Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au deschis dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor psihoactive”, au mai transmis poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.