Poliţistul înjunghiat de către un adolescent din judeţul Ilfov care ar avea probleme psihice a rămas internat în spital. El a fost înjunghiat deasupra claviculei, iar anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ultraj sub forma tentativei la umor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Ilfov a transmis, marţi, noi detalii despre intervenţia de luni seară de la Berceni.

”La momentul desfăşurării intervenţiei, unul dintre poliţişti a fost agresat fizic, prin lovire, în regiunea gâtului, deasupra claviculei, cu un obiect tăietor - înţepător. Poliţistul a fost transportat de către echipajul medical la o unitate spitalicească din Bucureşti, unde a rămas internat”, a transmis IPJ Ilfov.

Sursa citată a menţionat că minorul respectiv a fost internat la o unitate spitalicească de profil.

”Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj sub forma tentativei la umor, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, au mai precizat poliţiştii.

Un poliţist care participa, luni seară, la o intervenţie în comuna Berceni, judeţul Ilfov, unde un minor cu comportament recalcitrant urma să fie internat la o unitate medicală de specialitate, a fost rănit de acesta, fiind transportat la spital.

Reprezentanţii Sindicatului Europol afirmă că poliţistul a fost înjunghiat în piept de un adolescent care ar avea probleme psihice şi susţin folosirea de dispozitive cu electroşocuri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.