O persoană a fost găsită carbonizată pe un câmp din apropierea localităţii Domneşti, judeţul Ilfov, poliţiştii şi procurorii făcând cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 14:52, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că, pe câmp, în apropierea localităţii Domneşti, se află o persoană arsă, carbonizată. La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp poliţiştii oraşului Bragadiru, pentru cercetări”, a anunţat Poliţia Judeţeană Ilfov.
 
Conform sursei citate, acolo se deplasează criminalişti si poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.