Patru persoane au fost rănite joi, într-un accident rutier produs în comuna Găneasa, judeţul Ilfov, şi în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz. Una dintre victime a fost preluată de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, accidentul s-a petrecut în Şindriliţa, comuna Găneasa, judeţul Ilfov, fiind implicate două autoturisme şi un microbuz în care se aflau în total 13 persoane.

În urma accidentului, au fost rănite patru persoane care se aflau în autoturisme - doi tineri de 19 ani, un bărbat de 45 de ani şi o femeie de 46 de ani.

Reprezentanţii ISU precizează că victimele au traumatisme cranio-cerebrale, iar una dintre ele, respectiv bărbatul de 45 de ani, a fost preluată de un elicopter SMURD şi va fi transportată la Spitalul Floreasca. La acelaşi spital vor fi duşi şi cei doi tineri, în timp ce femeia, care are o contuzie la genunchi, va fi transportată la Spitalul Pantelimon.

De asemenea, va fi dusă la Spitalul Grigore Alexandrescu o fată de 12 ani care a suferit un atac de panică.

La faţa locului au fost trimise două ambulanţe SABIF, două SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi un elicopter SMURD.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.