Un bărbat de 55 de ani din judeţul Ilfov, instructor auto, a fost arestat preventiv după ce a agresat sexual şi a şantajat o tânără de 18 ani care participa la orele de conducere pentru a obţine permisul. Bărbatul a fost prins în flagrant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a anunţat, marţi, că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, bănuit de agresiune sexuală şi şantaj.
 
”În fapt, la data de 4 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au fost sesizaţi în mod direct, de către o tânără, în vârstă de 18 ani, cu privire la faptul că, în ziua de 02 octombrie a.c. a fost agrestă sexual şi şantajată de către instructorul cu care efectua ore de conducere a autoturismului, în vederea susţinerii examenului pentru obţinerea permisului de conducere”, a arătat sursa citată.
 
Ca urmare, poliţiştii de investigaţii criminale au desfăşurat activităţi specifice, iar luni l-au prins în flagrant pe bărbatul reclamat, când încerca să exercite acte de agresiune sexuală asupra persoanei vătămate. 
 
Marţi, bărbatul, în vârstă de 55 ani, a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.