O fetiţă de doi ani a căzut, vineri seară, de la etajul al treilea al unui imobil din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, ea fiind transportată la spital. Poliţiştii fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 19:13, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că fiica acestuia, în vârstă de 2 ani, a căzut de la etajul 3 al imobilului unde locuiau, din oraşul Bragadiru. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Bragadiru, pentru efectuarea de activităţi din competenţă”, a transmis Poliţia Judeţeană Ilfov.

De asemenea, acolo a ajuns un echipaj medical, fetiţa fiind transportată la spital, stabilă pentru moment.

Poliţiştii din Bragadiru fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.