O femeie care, în perioada 2019 – 2021, ar fi înlesnit falsificarea unor documente oficiale a fost reţinută de către autorităţile judiciare, iar magistraţii au dispus măsura controlului judiciar. Femeia este acuzată de 12 acte materiale, după ce ar fi oferit presupusului falsificator fotografii şi date personale pentru întocmirea mai multor cărţi de identitate, permise de conducere, un certificat de naştere, dar şi un atestat profesional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de ieri, 9 iunie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov a dispus reţinerea pentru 24 de ore,  a unei femei, în vârstă de 33 de ani, cercetată în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii complicitate la infracţiunea de fals material în înscrisuri oficiale (12 acte materiale)”, a transmis, vineri, IPJ Ilfov.  

Sursa citată a precizat că, în perioada 2019-2021, femeia respectivă ar fi înlesnit falsificarea mai multor documente oficiale, respectiv 8 cărţi de identitate, 2 permise de conducere, un certificat de naştere şi un atestat de pregătire profesională, prin punerea la dispoziţia  presupusului falsificator, a fotografiilor şi datelor de identitate ale beneficiarilor şi ar fi colectat diferite sume de bani, în cadrul activităţilor infracţionale. 

”Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus faţă de aceasta, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În cauză, poliţişti rutieri ilfoveni s-au sesizat din oficiu,  valorificând informaţiile rezultate din dosarul în care presupusul falsificator este cercetat în calitate de inculpat”, au mai precizat poliţiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.