Doi tineri au fost arestaţi preventiv, luni, după ce au agresat un alt tânăr, în urma unor şicanări în trafic, pe o stradă din Voluntari, judeţul Ilfov, lovindu-l cu un cuţit şi cu un baston telescopic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi de o femeie, printr-un apel la 112, despre faptul că, pe fondul unor şicanari în trafic, prietenul său a fost agresat fizic de doi bărbaţi.
 
”În temeiul sesizării, poliţiştii oraşului Voluntari şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, împreună cu procurorul criminalist, s-au deplasat în zona indicată de apelantă, unde aceasta se afla împreună cu victima. Persoanele reclamate nu au fost găsite la faţa locului. Victima, respectiv un bărbat, de 22 de ani, a fost transportată la spital de către echipajul medical sosit la faţa locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, a anunţat, luni, Poliţia Judeţeană Ilfov.
 
În urma investigaţiilor, au fost identificaţi şi găsiţi cei doi suspecţi.
 
”În fapt, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 16:16, pe Bulevardul Voluntari din oraşul Voluntari, pe sensul de mers către Bucureşti, pe fondul unor şicanări în trafic şi unor discuţii contradictorii, 2 bărbati, în vârstă de 19 şi 21 de ani, au exercitat acte de violenţă fizică asupra persoanei vătămate, unul dintre ei aplicându-i victimei mai multe lovituri, cu un obiect tăietor- înţepător, iar celălalt lovind-o pe aceasta de mai multe ori, cu un baston telescopic”, au stabilit anchetatorii.
 
Luni, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind apoi prezentaţi Tribunalului Ilfov, care a dispus arestarea preventivă a acestora.
 
Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.