Cel de-al treilea tânăr implicat în conflictul din Popeşti-Leordeni în care au fost trase focuri de armă a fost găsit şi arestat preventiv. Poliţiştii din Ilfov au stabilit că în acest caz a fost vorba iniţial despre o tâlhărie, de la care a pornit conflictul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Ilfov a precizat, miercuri seară, că în cazul incidentului petrecut în 10 august, în localitatea Popeşti-Leordeni, unde mai mulţi tineri au fost implicaţi într-un conflict în care s-au tras focuri de armă, a fost schimbată încadrarea juridică din tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovirea sau alte violenţe şi furt în tulburarea ordinii şi liniştii publice şi tâlhărie calificată.
 
"În urma activităţilor investigativ operative, ieri, 23 august a.c., poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni au depistat şi condus la sediul poliţiei oraşului Popeşti Leordeni pe cea de a treia persoană, în vârstă de 19 ani, bănuită de comiterea faptelor de tâlhărie calificată şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din probatoriul administrat a rezultat faptul că în timpul incidentului, izbucnit pe fondul sustragerii unei sume de bani, bărbatul de 19 ani, depistat ieri, ar fi folosit un pistol de tip airsoft, nesupus autorizării, acesta fiind descoperit de poliţişti şi ridicat în vederea continuării cercetărilor", a arătat sursa citată.
 
Tânărul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
 
De asemenea, în cauză, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu a dispus măsura controlului judiciar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, faţă de persoana care a reclamat sustragerea banilor şi faptul că a fost agresat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.