Un bărbat de 38 de ani a fost reţinut duminică, după ce şi-a agresat concubina, aceasta decedând la un spital din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul zilei de astăzi, poliţiştii ilfoveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au desfăşurat activităţi specifice în cadrul unui dosar penal, context în care s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 38 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevîzute şi pedepsite de art.199 al.1 rap. la art.195 din Codul Penal. În cauză, este vorba despre decesul unei femei, în vârstă de 33 de ani, survenit astăzi la o unitate spitalicească din Bucureşti, şi care avea o relaţie de concubinaj cu bărbatul suspectat de comiterea faptei”, anunţă Poliţia.
În prezent, se desfăşoară cercetări în cadrul unui dosar penal, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.
Cele două articole din codul de Penal invocate se referă la violenţa în familie şi la lovituri cauzatoare de moarte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.