Un bărbat care a circulat cu maşina pe o stradă din Tunari, deşi băuse, a lovit un autoturism şi a refuzat prelevarea probelor biologice a fost reţinut de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Otopeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov.  

Sursa citată a precizat că, în 29 mai, în jurul orei 18:30,  bărbatul respectiv, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din comuna Tunari, a acroşat un autovehicul staţionat, iar la sosirea organelor de poliţie, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

”Ulterior, la solicitarea organelor de poliţie, cel în cauză a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, faţă de bărbatul în cauză, fusese dispusa măsura preventivă a controlului judiciar într-un alt dosar de urmărire penală”, a mai transmis Poliţia.  

Bărbatul în cauză a fost prezentat, luni, Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale, iar ulterior,  judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.