Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Ilfov caută un băiat în vârstă de 10 ani, care a plecat, marţi dimineaţă, de acasă, din Popeşti-Leordeni, spre şcoală şi nu s-a mai întors.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Sesizarea a fost făcută astăzi, 17 mai a.c., în jurul orei 18:00, prin apel 112, de către mama minorului, care a declarat faptul că, în jurul orei 07:00 fiul ei, în vârstă de 10 ani, a plecat la şcoală 168 din sectorul 6 Bucureşti şi nu s-a mai întors la adresa de domiciliu", a transmis Poliţia Judeţeană Ilfov.
 
Băiatul are 1,40 metri înălţime, aproximativ 45 de kilograme, ochii căprui, brunet. 
 
La momentul plecării minorul era îmbrăcat cu pantaloni de trening gri închis, adidaşi de culoare gri cu portocaliu, ghiozdan de culoare gri.  
 
Persoanele care deţin date ori informaţii sau care pot da relaţii despre copil sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.