Două persoane au fost rănite în accidentul produs, joi, în judeţul Gorj, unde o traversă a unui pod în lucru s-a prăbuşit, precizează Inspectorarul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Cele două victime sunt conştiente şi vor fi transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IGSU, în localitatea Stoina din judeţul Gorj, o traversă a unui pod în lucru s-a prăbuşit, fiind rănite două persoane (ambele conştiente). 
 
 
Iniţial, din primele informaţii furnizate de apelantul la 112, s-au comunicat 7 victime, sens în care a fost activat imediat Planul Roşu de Intervenţie în judeţ.
 
Pompierii ajunşi la locul accidentului au constatat că doar două persoane prezentau diferite leziuni, fiind conştiente. 
 
Astfel, a fost dezactivat Planul Roşu de Intervenţie, iar cele două victime vor fi preluate şi transportate la spital.
 
Acolo s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.