Peste o sută de persoane au fost plasate sub control judiciar şi 26 au fost arestate, în ultima săptămână. Poliţiştii verifică persoanele faţă de care s-au dispus astfel de măsuri preventive cu privire la modul în care îşi respectă obligaţiile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Română, în perioada 7 – 13 septembrie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive faţă de 127 de persoane, care stabilesc supravegherea judiciară şi presupun obligaţii în sarcina acestora.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 26 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 101 persoane aflate sub control judiciar.

Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.