Poliţiştii au destructurat o grupare organizată suspectată că importa produse raticide neomologate, cu potenţial toxic, pe care le comercializa în ţară. În urma controalelor au fost indisponibilizate peste 10 tone de astfel de produse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În perioada 09 – 12 aprilie a.c., poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat activităţile specifice pentru destructurarea unei grupări infracţionale, constituită din 8 persoane, bănuite de importuri ilegale de produse tip raticide  neomologate, cu potenţial toxic. Astfel, au fost efectuate 10 controale la societăţi comerciale care efectuau importuri ilegale de produse tip raticide neomologate, cu potenţial toxic (folosite pentru combaterea rozătoarelor)”, a transmis, joi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, în urma controalelor, au fost indisponibilizate peste 10 tone de produse raticide, în valoare totală de aproximativ 25.000 de euro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.