Şase prcheziţii au loc miercuri în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi, fiind vizate două persoane care furnizau cocaină consumatorilor din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 24 ianuarie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, efectuează 6 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi judeţul Călăraşi, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc”, anunţă IGPR.
 
Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2023 - ianuarie 2024, două persoane ar fi comercializat, respectiv ar fi intermediat comercializarea unor cantităţi de cocaină  - drog de mare risc - către consumatori din municipiul Bucureşti.
 
Suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. 
 
Acţiunea este realizată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.