Două persoane condamnate la închisoare pentru evaziune fiscală şi infracţiuni rutiere au fost aduse în ţară din Germania şi Belgia, transmite IGPR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 15 februarie 2024, Poliţia Română a adus în ţară 2  persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea”, anunţă vineri IGPR.
A fost adus un bărbat, de 56 de ani, domiciliat în Suceava, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Tribunalul Suceava, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 4 luni.
 
Un alt bărbat, de 35 de ani, a fost escortat din Belgia, fiind urmărit internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere. A fost emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 1 an.
 
Cei în cauză au fost încarceraţi, în vederea executării mandatelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.