Bărbatul care a rănit cu sabia, marţi dimineaţă, un poliţist în timpul unor percheziţii la Rădăuţi a fost arestat în iulie 2016 pentru trafic de droguri, ulterior fiind plasat sub control judiciar, până în octombrie 2017. Poliţistul din trupele speciale participa la o acţiune a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva, fiind efectuate opt percheziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), marţi dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale, fiind efectuate opt percheziţii domiciliare.

La una dintre locuinţele percheziţionate, în Rădăuţi, una dintre persoanele vizate a atacat şi rănit, cu o sabie, unul dintre angajaţii Serviciului pentru acţiuni Speciale Suceava, rănindu-l foarte grav la cap şi braţ.

Bărbatul în cauză a fost arestat, tot într-o cauză instrumentată de Brigăda de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva, la data de 13 iulie 2016, pentru trafic de droguri, fiind ulterior pus în libertate sub control judiciar după 30 de zile, iar în octombrie 2017 a fost ridicat şi controlul judiciar, de către instanţa de judecată.

Agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, rănit în urma atacului, este în continuare la spitalul din Suceava. Agresorul a fost reţinut, fiind audiat de către anchetatori.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.