Poliţiştii au depistat, în luna iulie, sau au clarificat situaţia a aproape 300 de persoane urmărite la nivel naţional şi au găsit 22 de persoane care aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare. Alte peste 1.300 de persoane dispărute, dintre care 805 erau minori, au fost găsite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În perioada 1-31 iulie a.c., în urma activităţilor de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situaţia a 297 de persoane urmărite la nivel naţional. Dintre acestea, 229 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 29 aveau mandate de arestare preventivă”, a transmis duminică IGPR, într-un comunicat de presă.
 
Poliţiştii au depistat, totodată, 22 de persoane care aveau emise mandate europene de arestare, iar faţă de 11 persoane au fost dispuse sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate.
 
”De asemenea, în luna iulie, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale, au fost depistate 1.336 de persoane dispărute, 805 fiind minore”, se mai precizează în comunicat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.