Poliţiştii din Ilfov au confiscat aproximativ 1.400 de kilograme de petarde şi artificii fără acte legale, care erau transportate cu o autoutilitară, în apropierea localităţii Şindriliţa. Doi bărbaţi sunt cerecetaţi penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au depistat în trafic, pe Drumul Naţional 2, în apropierea localităţii Şindriliţa, doi bărbaţi de 39 şi 32 de ani, care transportau cu o autoutilitară, aproximativ 1.400 de kilograme de articole pirotehnice, respectiv petarde şi artificii.

Din cercetări a reieşit că petardele şi artificiile au fost aduse din municipiul Bucureşti, de la o societate autorizată să efectueaze operaţiuni cu articole pirotehnice şi ar fi urmat să fie livrate către o societate de tip fantomă.

Toate articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializarea catre publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de catre pirotehnicieni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.