Un tren de călători privat s-a defectat, vineri, pe linia dintre Podu Iloaiei şi Hârlău, judeţul Iaşi, defecţiunea fiind însă remediată de mecanic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Trenul privat 11407 Regio Călători s-a defectat pe secţia neinteroperabilă Podu Iloaiei - Hârlău. Mecanicul a remediat defecţiunea, garnitura fiind în acest moment în circulaţie", a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.
 
Potrivit sursei citate, secţia respectivă nu este administrată de CFR SA şi acolo nu circulă trenurile operatorului naţional. Ruta Podu Iloaiei - Hârlău este administrată de un gestionar privat de infrastructură, iar operatorul care asigură serviciul public este tot privat.
 
Miercuri, tot în zona Podu Iloaiei, circulaţia feroviară a fost blocată după ce 11 vagoane ale unui tren de marfă privat au deraiat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.