Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, luni, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit de un TIR, în judeţul Iaşi, traficul rutier fiind blocat câteva zeci de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, pe DN 28 Târgu Frumos – Roman, în zona localităţii Mirceşti, judeţul Iaşi, a avut loc o coliziune laterală între un autoturism şi un autotren, iar în urma impactului conducătorul autoturismului ar fi fost grav rănit.
 
De asemenea, pentru preluarea victimei a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD. 
 
La locul accidentului s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ. 
 
“Pompierii au acţionat pentru descarcerarea unui bărbat de 74 de ani ce nu prezenta semne vitale. Concomitent cu misiunea de scoatere a persoanei încarcerate, s- a intervenit şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor”, a transmis ISU Neamţ.
 
Bărbatul respectiv era şoferul autoturismului.
 
De asemenea, conducătorul TIR - ului, un bărbat de 25 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD TIM Roman,  dar a refuzat transportul la spital.
 
Traficul rutier în zona respectivă a fost blocat câteva zeci de minute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.