Un bărbat din judeţul Iaşi care i-a atacat pe poliţişti şi a spart geamurile autospecialei de intervenţie a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de distrugere, lovire şi ultraj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Ilaş, domiciliat în comuna Deleni, judeţul Iaşi, a fost arestat pentru 30 de zile, decizia fiind luată de magistraţii Judecătoriei Hârlău.

El este acuzat că la sfârşitul săptămânii trecute a provocat scandal într-un bar din localitate, apoi a agresat echipajul de Poliţie chemat la faţa locului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit procurorilor, Ilaş a lovit trei persoane aflate în bar, cu pumnii şi picioarele, şi a distrus uşa localului.

Una dintre victime a reuşit să apeleze la numărul de urgenţe 112, însă bărbatul a continuat să se manifeste violent şi după apariţia echipajului de poliţie.

Anchetatorii susţin că Daniel Ilaş l-a ameninţat cu moartea pe unul dintre poliţişti şi că a încercat să-l lovească cu pumnul în faţă. Ulterior, bărbatul a spart geamurile autospecialei de poliţie.

Daniel Ilaş a fost reţinut, iar ulterior magistraţii au emis pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzat de distrugere, lovire şi ultraj.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.