Tânărul care conducea autoturismul implicat, luni seară, în accidentul soldat cu moartea unei persoane, după ce maşina a izbit un copac, s-a răsturnat şi a luat foc, a fost reţinut, întrucât se urcase băut la volan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că tânărul le-a spus poliţiştilor că la volan se afla persoana care a murit, însă doi martori care au acordat primul ajutor victimelor au infirmat această variantă. Mai mult, tânărul ar fi refuzat să sufle în alcooltest, fiind dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"În baza probatoriului administrat, astăzi 31 mai, poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi au reţinut, pentru 24 de ore, tânărul care ar fi condus autoturismul implicat în accidentul rutier. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui auto sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", arată, marţi, reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi. 

Accidentul s-a petrecut, luni seară, între localităţile ieşene Leţcani şi Podu Iloaiei, când un autoturism Audi A4 a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de un copac, s-a răsturnat, apoi a luat foc.  

În maşină se aflau trei tineri, unul dintre ei fiind găsit carbonizat, după ce maşina a explodat. Ceilalţi doi au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.