Tânăra însărcinată care se afla în ambulanţa implicată, marţi dimineaţă, în accidentul din judeţul Iaşi soldat cu şapte morţi a născut un băiat perfect sănătos, în cursul după-amiezii, la Maternitatea "Elena Doamna" din Iaşi. Atât mama, cât şi copilul sunt într-o stare bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul Răzvan Socolov de la Maternitatea "Elena Doamna" din Iaşi a declarat pentru News.ro că naşterea a fost una naturală, iar băiatul este sănătos şi cântăreşte 2,7 kilograme.

"Nu au fost probleme la naştere, atât mama, cât şi copilul se simt bine", a afirmat medicul Răzvan Socolov.

Tânăra a fost dusă iniţial la Maternitatea "Cuza Vodă" din Iaşi, dar întrucât a fost depistată cu COVID a fost transferată la Maternitatea "Elena Doamna". Ea este asimptomatică.

Ea a fost rănită uşor în accidentul de marţi dimineaţă în timp ce era adusă cu ambulanţa la o maternitate din Iaşi. Medicii spun că sarcina nu i-a fost pusă în niciun moment în pericol.

Un camion a intrat pe contrasens, marţi dimineaţă, şi a lovit ambulanţa în care se afla tânăra, apoi s-a ciocnit violent cu o autoutilitară. Accidentul s-a petrecut pe DN 28, în zona localităţii ieşene Bălţaţi.

Şase muncitori în construcţii aflaţi în autoutilitară, dar şi şoferul camionului au murit în accident.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.