O persoană a fost rănită, suferind arsuri pe faţă şi mâini, în urma unei explozii urmată de un incendiu care a avut loc într-un bloc din municipiul Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Explozia s-a produs în bucătăria unui apartament situat la parterul unui bloc din cartierul ieşean Nicolina. În locuinţă se aflau două persoane în momentul producerii deflagraţiei. Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, în apartamentul respectiv a explodat o butelie.

Un bărbat de 50 de ani a fost transportat la spital cu arsuri de gradul doi, în timp ce mama acestuia a suferit un atac de panică.

ISU a trimis la faţa locului un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor, unul de transport victime multiple şi trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

„Au fost preluaţi doi pacienţi. Un bărbat de 50 de ani are arsuri pe şapte la sută din suprafaţa corporală, arsuri de gradul doi, la nivelul feţei şi mâinilor. Este stabil, conştient, dar în stare de şoc emoţional. Şi mama lui, care nu se afla în bucătărie, ci într-o altă cameră a suferit un atac de panică. Ese vorba despre o doamnă de 76 de ani, care este evaluată de echipajul de prim ajutor. Primul pacient merge la spital, va necesita internare în Clinica de Chirurgie Plastică şi Arsuri”, a declarat medicul Diana Cimpoieşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.