Doi bărbaţi în vârstă de 24 şi 28 de ani au fost transportaţi la spital, miercuri seară, în urma unui accident produs pe DN 28, în judeţul Iaşi, fiind implicate un microbuz şi un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe Dn 28, în localitatrea Bălţaţi, fiind implicat un microbuz, în care se afla doar şoferul, şi un autoturism.

FOTO: ISU Iaşi
FOTO: ISU Iaşi

Potrivit ISU Ialşi, acolo s-au deplasat din cadrul Secţiei de Pompieri Târgu Frumos, un echipaj de prim ajutor calificat, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de stingere cu apă şi spumă şi cu modul de descarcerare.

Şoferul microbuzului a rămas încarcerat, dar conştient.

!În urma accidentului au rezultat două victime, dintr-un total de 5 persoane implicate, bărbaţi, cu varstele de 24, respectiv 28 de ani, care vor fi transportate la spital. Şoferul extras din microbuz refuză evaluarea medicală”, a precizat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.