Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi au depistat în flagrant un bărbat care a introdus în ţară, ascunse în autoturism, 200 de grame de cocaină. De asemenea, a mai fost depistat un tânăr, care transporta substanţe cu efecte psihoactive. Cei doi au fost arestaţi preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT - ST Iaşi au depistat în flagrant un bărbat, de 36 ani, din municipiul Paşcani, care a introdus în ţară, cu autoturismul, 200 de grame de cocaină, droguri de mare risc care ar fi fost procurate  dintr-o ţară din vestul Europei.

De asemenea, un tânăr de 26 ani din oraşul Târgu Frumos a fost depistat de poliţiştii BCCO Iaşi, în timp ce se deplasa pe raza oraşului Târgu Frumos, la volanul unui autovehicul, fără a avea permis de conducere. Acesta transporta substanţe cu efecte psihoactive, cel mai probabil în scop de comercializare.

Anchetatorii au făcut simultan 7 percheziţii domiciliare la adresele acestora, fiind ridicate diferite cantităţi de droguri, substanţe ce ar avea efecte psihoactive, bani susceptibili a proveni din traficul de droguri (lei, euro), un autoturism de lux, precum şi diferite bunuri care ar fi fost foosite la comiterea infracţiunilor.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior au fost arestaţi preventiv de judecătorii Tribunalului Iaşi.

Cercetările continuă pentru introducere în ţară şi trafic de droguri de mare risc (cocaină) şi efectuare de operaţiuni, fără drept, cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Poliţiştii BCCO Iaşi au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi şi al jandarmilor ieşeni.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.