Cinci persoane au fost transportate la spital, duminică, după ce un autoturism şi o ambulanţă de la SAJ Iaşi s-au ciocnit, pe un drum judeţean din localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Iaşi. Ambulanţa venea de la un alt accident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: O femeie de 72 de ani rănită într-un alt accident se afla în ambulanţa care s-a ciocnit cu un autoturism pe raza localităţii ieşene Ţigănaşi. Femeia era aşezată pe targă în ambulanţa care o transporta la un spital din Iaşi.

”Pacienta este conştientă. Ea prezintă contuzie toraco-abdominală, posibil fracturi costale stângi şi fractură col femural stâng, plagă contuză cot dreapta. Este stabilă hemodinamic şi respirator”, a declarat medicul Diana Cimpoeşu.

UPDATE:  Potrivit poliţiştilor, ambulanţa venea de la un alt accident. Din cele cinci persoane rănite, trei se aflau în ambulanţă.

”Au fost implicate două autovehicule care s-au lovit frontal, unul dintre acestea fiind o ambulanţă. În urma accidentului au rezultat cinci victime, trei din ambulanţă (printre care şi pacientul) şi două din celălalt autoturism. Nici un şofer nu consumase băuturi alcoolice. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.
 
Medicul coordonator UPU-SMURD Iaşi Diana Cimpoeşu a declarat. pentru News.ro. că toate cele cinci victime sunt policontuzionate şi au fost transportate la spital.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Accidentul s-a produs în localitatea Mihail Kogalniceanu, comuna Ţigănaşi, pe DJ 282 C, fiind implicate un autoturism şi o ambulanţă de tip "B" de la SAJ.

FOTO: ISU Iaşi
FOTO: ISU Iaşi

Acolo au fost trimise o autospecială de intervenţie şi stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, echipajul de TIM, o autospecială pentru transportul victimelor multiple şi o ambulanta tip "B" de la SAJ Iaşi.

”Echipajele de intervenţie sosite la locul evenimentului rutier au constatat că în urma accidentului rutier au rezultat 5 victime, conştiente, neîncarcerate. Victimele sunt transportate la spital”, a transmis ISU Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.