Cinci persoane au fost reţinute după ce au bătut un om de afaceri din Iaşi în faţa unui club din oraş în urma unui conflict izbucnit în interiorul localului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Scandalul a abut loc weekendul trecut, într-un club din centrul Iaşiului, după ce între fiica omului de afaceri şi mai multe tinere ar fi pornit o ceartă.
"Din cercetări a rezultat faptul că infracţiunile ar fi fost comise la data de 09 aprilie, în jurul orei 04.00, la ieşirea dintr-un club din municipiul Iaşi, în urma unui conflict spontan. Cinci persoane, dintre care trei bărbaţi şi două femei au fost conduse la sediul secţiei de Poliţie pentru cercetări", ai precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 
În urma audierilor, cele cinci persoane au fost reţinute în cursul zilei de miercuri, urmând a fi prezentate în faţa instanţei.
Omul de afaceri ieşean a declarat că a vrut să-şi apere fata, dar că a fost bătut cu "sălbăticie". El a afirmat că agresorii au continuat să îl lovească deşi era căzut şi nu mai era conştient.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.