Un bărbat de aproximativ 50 de ani a decedat, dumnică, după ce s-a înacat în Lacul Ciric, aflat în partea de nord-est a municipiului Iaşi. Pompierii au fost chemaţi să intervină, în urma unui apel la numărul de urgenţe 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Iaşi a anunţat că, pentru scoaterea persoanei din apele Lacului Ciric, au fost trimise la faţa locului maşini de intervenţie şi bărci pneumatice.
 
”Apel 112, posibil persoană înecată în Lacul Ciric, zona Insula Ciric. La locul intervenţiei s-au deplasat 3 autospeciale de intervenţie, TIM şi două bărci pneumatice.  Din datele apelantului este un bărbat, de aproximativ 50 de ani”, transmite ISU Iaşi.
 
Pompierii au reuşit să îl scoată pe bărbat din apele lacului, iar medicii ajunşi şi ei la locul incidentului au constatat decesul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.