Un bărbat a fost împuşcat, vineri, la o fermă de fazani din localitatea ieşeană Holboca, de care o altă persoană care a tras un glonţ spre un porc, victima decedând la spital, pe masa de operaţie, în urma unei hemoragii puternice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, glonţul a ricoşat dintr-o bucată de beton, lovind un bărbat de 60 de ani aflat în apropiere. 

Un echipaj SMURD a mers la locul incidentului, iar victima a fost transportată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, fiind dusă în sala de operaţie. În timpul intervenţiei medicilor, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat ulterior decesul său.

"Ficatul a fost perforat de un glonţ de mari dimensiuni, ceea ce a provocat o hemoragie puternică. A fost transportat în blocul operator, dar în timpul intervenţiei pacientul a intrat în stop cardio-respirator. Nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul”, a afirmat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţieijudeţului Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat pentru News.ro că poliţişti criminaliştişi de la Direcţia Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase au mers la ferma din Holboca, unde s-a produs incidentul, în urma unui apel primit la numărul 112.

"Primele informaţii arată căbărbatul a fost împuşcat accidental. O persoană a încercat să împuşte un porc, dar glonţul a ricoşat din beton în corpul bărbatului care se afla acolo. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.