Un copil din Iaşi a sunat la 112 pentru a semnala o ceartă violentă între părinţii săi, convorbirea durând doar câteva secunde, fără ca minorul să ofere detalii privind locul în care se află. În cele din urmă poliţiştii au identificat locaţia din care a sunat copilul respectiv, iar părinţii au fost conduşi la Poliţie pentru audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un copil a sunat la 112, marţi, strigând că ”o omoară”, fără a oferi şi alte detalii, după care apelul s-a întrerupt brusc.
 
Poliţiştii ieşeni ajutaţi de specialiştii STS au demarat cercetări pentru a stabili locul din care s-a făcut apelul respectiv, fiind luată în calcul şi varianta ca totul să fi fost o glumă.
 
Apelul fusese dat din localitatea Ciurea de către copilul unei femei de 37 de ani, care a semnalat o ceartă violentă între părinţii săi.
 
"În baza verificărilor, poliţiştii au fost identificat apelantul: copilul femeii de 37 ani, a cărei voce s-a auzit în timpul apelului. Atât femeia cât şi soţul acesteia au fost găsiţi de poliţişti acasă şi conduşi la sediul poliţiei. Aceasta le-a declarat poliţiştilor că între ea şi bărbat a avut loc o ceartă şi că îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală pentru violenţă în familie. De asemenea, refuză emiterea unui ordin de protecţie provizoriu”, arată reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.
 
Poliţiştii afirmă că în trecut nu au fost depuse plângeri din partea femeii privind existenţa unor conflicte în familie.
 
 
 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.