Patru persoane au fost rănite într-un accident petrecut în judeţul Iaşi în care au fost implicate patru autoturisme şi un TIR, după ce şoferul uneia dintre maşini a adormit la volan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor, şoferul unui autoturism BMW ar fi adormit la volan, iar maşina ar fi intrat pe contrasens. Autoturismul a lovit mai întâi un alt autoturism marca Volkswagen, a ricoşat într-un TIR, apoi a lovit alte două autoturisme.
Accidentul s-a petrecut pe drumul european, în zona localităţii Budăi, judeţul Iaşi.
Şoferii au fost testaţi, dar nici unul nu consumase băuturi alcoolice.
Medicul coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că şoferul care a provocat accidentul, în vârstă de 27 de ani, are o contuzie toraco-abdominală, dar şi alte două contuzii la glezne şi la pumn, în timp ce alte trei persoane din celelalte maşini au fost rănite uşor. Toate cele patru persoane au fost transportate la spital.
Poliţia judeţului Iaşi a anunţat că au fost demarate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.