Zeci de case şi gospodării din judeţul Ialomiţa au fost inundate în urma ploilor abundente înregistrate pe durata codurilor portocaliu şi roşu emise în ultimele 24 ore pentru acest judeţ. Probleme sunt în comunele Săveni şi Mărculeşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Ialomiţa, pompierii militari, alături de membrii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, au acţionat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătâ pentru evacuarea apei din zeci de case şi gospodării.

S-au înregistrat probleme deosebite pe raza comunei Săveni, unde 35 de gospodării şi 2 case au fost inundate în urma ploilor abundente înregistrate.

În sprijinul populaţiei afectate au fost mobilizate forţe de la subunităţile inspectoratului cu 6 motopompe, 2 autospeciale de stingere, 4 autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi 13 cadre care au acţionat continuu pentru evacuarea apei. Intervenţia de evacuare a apei şi noroiului este în desfăşurare şi la această oră.

Probleme sunt şi la Mărculeşti unde pompierii de la Detaşamentul . Slobozia au intervenit pentru evacuarea apei din 4 gospodării şi 3 case inundate.

În urma acestor situaţii de urgenţă nu s-au înregistrat victime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.