Zece persoane, între care patru copii, din judeţul Ialomiţa au primit îngrijiri medicale, sâmbătă dimineaţă, după ce au acuzat greţuri, dureri de cap şi vărsături, posibil în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Victimele erau toate dintr-o locuinţă din Armăşeşti, iar opt dintre ele - copiii şi patru dintre adulţi - au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7.40, a fost anunţată, printr-un apel la 112, o posibilă intoxicare cu monoxid de carbon a mai multor persoane dintr-o locuinţă din localitatea Armăşeşti.

Acolo au intervenit SMURD Urziceni cu 3 subofiţeri şi 2 ambulanţe SAJ.

Zece persoane care acuzau greţuri, durere de cap şi vărsături au primit îngrijiri la locul incidentului, fiind vorba despre patru copii şi şase adulţi.

După monitorizare, patru copii şi patru adulţi au fost preluaţi de echipajul SMURD şi echipajele SAJ şi transportaţi, conştienţi, la Spitalul din Urziceni. Ceilalţi doi adulţi au rămas la locul intervenţiei, refuzând transportul la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.