Şoferul care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, fiind urmărit cu focuri de armă de aceştia, iar apoi a forţat bariera de la staţia de taxare Hârşova, unde s-a răsturnat cu maşina, a fost reţinut pentru conducere fără permis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Ialomiţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ţăndărei au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Brăila, după ce a fost prins conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere.
 
Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii i-au făcut semn şoferului să oprească, în oraşul Ţăndărei, conducătorul auto refuzând să facă acest lucru şi continuându-şi deplasarea. 
 
”S-a procedat la urmărirea acestuia în trafic, solicitându-i-se în repetate rânduri să oprească, poliţiştii fiind nevoiţi să folosească armamentul din dotare asupra anvelopelor întrucât era pusă în pericol siguranţa traficului rutier. În zona staţiei de taxare Hârşova acesta a forţat una din bariere, însă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe câmp. În continuare şoferul a fost imobilizat, ulterior fiind condus la sediul poliţiei, în vederea identificării. Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Brăila avea permisul de conducere suspendat”, arată IPJ Ialomiţa.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. 
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În cursul zile de luni el va fi prezentat magistraţilor cu propuneri legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.