Incendiu de proporţii în comuna ialomiţeană Axintele. Pompieri din două judeţe intervin pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o rezervă imensă de furaje. Salvatorii încearcă să ţină focul departe de comunitate şi de pădure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Flăcările au fost semnalate luni dimineaţă la o rezervă de furaje, în câmp, în satul Horia, din comuna ialomiţeană Axintele. Zona aparţine pompierilor de la ISU Călăraşi, ei fiind primii care au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Din cauza arderii foarte mari, salvatorii din Călăraşi au cerut sprijinul colegilor din Ialomiţa.

”Prioritatea este menţinerea flăcărilor departe de comunitate şi de pădure, concomitent cu lucrul la localizarea şi lichidarea incendiului”, a declarant, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Ani Cercel.

Misiunea este în dinamică, pompierii încercând şi la această oră să stingă incendiul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.