Poliţiştii din Ialomiţa au emis un ordin de protecţie împotriva unei femei, care, în urma unor discuţii în contradictoriu, şi-a bătut socrul. Femeia de 47 de ani este cercetată pentru violenţă în familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Ialomiţa, incidentul s-a produs în satul Ivăneşti, comuna ialomiţeană Ciulniţa. Totul s-a întâmplat în weekend când, între femeia de 47 de ani şi socrul său, a pornit un conflict spontan. Furioasă, femeia şi-ar fi lovit socrul atât de tare încât bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

”S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, reieşind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu", transmite, luni, IPJ Ialomiţa.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.