Traficul pe DN 2 A, la intrare în localitatea Andrăşeşti, judeţul Ialomiţa, este blocat, joi seară, după ce un autoturism a derapat, s-a lovit de un copac şi a luat foc. O tânără de circa 30 de ani a fost surprinsă în maşina care a fost cuprinsă de foc, fiind găsită carbonizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ  Ialomiţa, autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, în urma coliziunii maşina fiind cuprinsă de flăcări. 

La faţa locului, s-au deplasat o autospecială de stins incendii, un echipaj de descarcerare şi o salvare SMURD, dar si 2 ambulanţe ale SAJ. 

În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul, din nefericire conducătorul auto, o tânără de aproximativ 30 ani a fost găsită carbonizată.  

Traficul în zonă este blocat.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.