Pompierii din Ialomiţa au intervenit, joi, pentru salvarea a trei muncitori care s-au intoxicat cu azot, la o fabrică de uleiuri din Slobozia. Unul dintre ei era inconştient la sosirea echipajelor de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trei echipaje de salvatori de la Detaşamentul de pompieri Slobozia au intervenit, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru salvarea a trei persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 27 şi 49 de ani, posibil intoxicate cu azot”, a transmis ISU Ialomiţa.

Sursa citată a precizat că victimele au fost extrase înainte de sosirea salvatorilor.

”La sosirea salvatorilor două persoane erau conştiente, iar cea de-a treia inconştientă. După acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului, victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Slobozia”, au mai transmis pompierii.

Aceştia au explicat că este vorba despre trei bărbaţi, cu vârstele de 27, 47 şi 49 de ani.

”Evenimentul s-a produs la un operator economic din municipiul Slobozia ce are ca obiect de activitate fabricarea uleiurilor şi grăsimilor”, a mai transmis ISU Ialomiţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.