Un incendiu de proporţii a cuprins, luni, o vulcanizare din localitatea Manasia, judeţul Ialomiţa, fiind înregistrate mai multe explozii simultane ale unor butoaie cu motorină. Circulaţia pe DN 2 A a fost oprită din cauza fumului circa 30 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Ialomiţa, incendiul a izbucnit la o vulcanizare din localitatea Manasia, focul fiind însoţit de explozia unor butoaie cu motorină, care a condus la generalizarea rapidă a arderii în incinta operatorului economic.

Din primele informaţii, flăcările au distrus două cisterne fără cap-tractor care conţineau reziduri de combustibil, două remorci de TIR cu prelate şi un cap-tractor. De asemenea, au fost deteriorate un tractor de grădină şi alte 4 autoturisme.

În urma anchetei, pompierii din Ialomiţa au stabilit că flăcările au pornit de la un cap-tractor lăsat în funcţiune şi s-au extins rapid la câteva butoaie cu motorină dintr-o remorcă.

Ca urmare a incendiului nu au rezultat victime, dar circulaţia pe DN2 A a fost oprită în zonă circa 30 de minute din cauza fumului.

Incendiul a fost lichidat, dar pompierii sunt încă în zonă, lucrează la
răcirea materialelor care au ars. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.