Două persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe DN 2C, în judeţul Ialomiţa. Pentru scoaterea din maşină a uneia dintre victime a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe DN 2C, în zona oraşului Amara, fiind implicate două autoturisme.

Potrivit ISU Ialomiţa, acolo au intervenit două echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare, şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa.

FOTO: ISU Ialomiţa
FOTO: ISU Ialomiţa

”În urma coliziunii au rezultat două victime, conştiente, cooperante, însă una încarcerată. Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului şi predată echipajelor SAJ. Ambele au fost evaluate şi monitorizate la locul solicitării, ulterior fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia”, a precizat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.