Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Ialomiţa, în urma a şase percheziţii domiciliare făcute în municipiul Urziceni, la persoane bănuite de delapidare în formă continuată. Acestea şi-ar fi însuşit peste 470 de tone de îngrăşăminte chimice de la o firmă şi ulterior le-ar fi vândut, fără documente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Ialomiţa, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ialomiţa, cu sprijinul luptătorilor pentru acţiuni speciale, au pus în executare 6 mandate de percheziţii domiciliară, în municipiul Urziceni, la locuinţele unor persoane bănuite că, în perioada februarie 2022 - februarie 2023, şi-ar fi însuşit peste 470 de tone de îngrăşăminte chimice de la o societate agricolă, pe care le-ar fi revândut ulterior fără întocmirea de documente.
 
De la adresele vizate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste 2 tone de îngrăşăminte, mai multe documente şi alte mijloace de probă, precum şi 1.660 de ţigarete, provenite din contrabandă.
 
La finalul percheziţiilor, cinci persoane au fost duse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, iar dintre acestea, un bărbat de 31 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. Joi acesta va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii ialomiţeni, în cadrul dosarului penal constituit pentru delapidare, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.