Poliţiştii şi procurorii au făcut, joi, 17 percheziţii în comunele Borăneşti şi Coşereni, judeţul Ialomiţa, precum şi una în municipiul Bucureşti, fiind vizate persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat din locuinţe şi societăţi comerciale şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Ialomiţa, peste 100 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale, precum şi 24 de jandarmi din cadrul IJJ Ialomiţa au desfăşurat o acţiune de amploare pe raza comunele Borăneşti şi Coşereni, în vederea prevenirii faptelor cu violenţă, asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică şi disciplină în traficul rutier.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, poliţiştii au descins la 15 locaţii din comuna Borăneşti, la o locaţie în comuna Coşereni şi la o adresă din municipiul Bucureşti, fiind efectuate percheziţii domiciliare ce au vizat documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat din locuinţe şi societăţi comerciale, precum şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În urma descinderilor, au fost duse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni 11 persoane.

De la locaţiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din furturi, respectiv scule electrice.

De asemenea, au fost organizate filtre rutiere de control pe DJ 201 Coşereni - Borăneşti, fiind verificate 27 de autovehicule şi sancţionate 10 persoane.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.