Un bărbat din judeţul Hunedoara a sesizat Poliţia, după ce mama sa a constatat că îi lipseşte din locuinţă o sumă de bani. Incidentul a avut loc după ce trei bărbaţi au făcut reparaţii la acoperişul locuinţei. Poliţia a deschis dosar penal pentru infracţiunea de furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 23 ianuarie 2023, ora 20:00, Poliţia Municipiului Petroşani, a fost sesizată telefonic de către un bărbat, cu privire la faptul că, mamei sale i s-a sustras o sumă de bani de către persoane necunoscute”, a transmis, lunmi seară, IPJ Hunedoara.

Poliţiştii ajunşi la locul sesizării au constatat că, în data de 15 ianuarie 2023, femeia, în vârstă de 69 de ani, a primit în curtea imobilului trei persoane de sex masculin, care au efectuat lucrări de întreţinere la acoperişul casei.

”După plecarea acestora, femeia a constat că, din interiorul locuinţei, îi lipseşte suma de 1.500 lei”, a precizat IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de furt.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.