Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii din Hunedoara după ce şi-a înjnughiat fiul, iar victima are nevoie de o lună de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţiii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au anunţat luni, că un bărbat a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. 
“La data de 10 martie, în jurul orei 07.50, în locuinţa proprietate personală, situată în satul Stânceşti, de pe raza comunei Dobra, inculpatul C.N. a înjunghiat cu un cuţit, cu lama de 12 centimetri, în partea stângă superioară a abdomenului pe persoana vătămată C.N.D. – fiul său, provocându-i o plagă înjunghiată penetrantă epigastrică cu leziune arterială, hemoperitoneu masiv, şoc hemoragic, anemie secundară severă, care i-au pus persoanei vătămate viaţa în primejdie şi necesită pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii. 
Dosarul a fost trimis pentru soluţionare Tribunalului Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.