Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Hunedoara, după ce a violat o femeie în vârstă de 87 de ani, imobilizată la pat, iar apoi a lovit-o de mai multe ori cu pumnul în faţă. Victima a murit în urma rănilor suferite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală a unui bărbat pentru omor calificat, viol şi violare de domiciliu. 
 
"Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că în nopatea de 4/5 mai, în jurul orei 04.00, inculpatul G.A. a pătruns fără drept, prin forţarea geamului, în locuinţa victimei M.L., în vârstă de 87 de ani, situată în municipiul Vulcan, unde, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra (imobilizată la pat), a întreţinut un raport sexual normal cu victima, iar apoi, pentru a împiedica descoperirea sa şi a faptelor comise ca urmare a ţipetelor victimei, a lovit-o pe aceasta în mod repetat cu pumnul în zona feţei şi i-a acoperit gura cu mâna, provocându-i leziuni care au dus la decesul victimei”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
 
Bărbatul a fost reţinut, iniţial, pentru 24 de ore, fiind prezentat Tribunalului Hunedoara, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.