Trei persoane - o femeie, un bărbat şi un copil de 7 ani - au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, marţi seară, în Petroşani, judeţul Hunedoara. În accident au fost implicate două maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari ai Detaşamentului Petroşani au fost solicitaţi, cu puţin timp în urmă, prin apel la 112, să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor şi de prim ajutor, la un accident rutier între 2 autoturisme produs în municipiul Petroşani.

S-au deplasat de urgenţă la locului echipaje de salvare cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD”, a transmis ISU Hunedoara.

Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital, conştiente.

”La sosirea la locul evenimentului, echipajele operative, formate din 8 pompieri militari, au constatat că în urma evenimentului rutier au rezultat 2 victime, o femeie în vârstă de 36 de ani şi un copil în vârstă de 7 ani, care au fost preluaţi de ambulanţa SMURD, conştienţi şi cooperanţi.   

De asemenea, pentru o a treia victimă, conducătorul auto, salvatorii au solicitat şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a-i acorda îngrijiri medicale şi a fi transportată la spital”, a mai precizat ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că cele 3 persoane rănite au fost transportate la UPU Petroşani.

În urma impactului dintre cele două maşini, a căzut un fir de curent de pe un stâlp aflat lângă şosea. O echipă a furnizorului de electricitate a fost chemată să remedieze defecţiunea tehnică din sistemul de alimentare cu energie electrică.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.